Capella Food

Често задавани въпроси

Как мога да направя резервация?
Най-бързият и директен начин да направите резервация е да се обадите по телефона в избрания от вас обект и да посочите желана дата, брой гости и желани особености на менюто.
Можете да ни напишете и имейл с желана дата за резервация, като ние ще ви отговорим в рамките на до 3 работни дни.
Работим и с платформата за резервации Rezzo, през която също можете да запазите маса при нас.
Има ли детски центрове към ресторантите?
Към ресторанти Capella Food to Share функционират детски центрове Capella Play, които разполагат с огромни зони за игра, скачане, тичане, пързаляне и прочие забавления за децата. Професионални аниматори се грижат за безопасността и приятното изкарване на децата. В детските центрове се допускат деца от 3 до 13 годишна възраст, а деца под 3 години могат да посещават центъра само с придружител. За гости на ресторанта, посещението в детския център е безплатно.

Имат ли ресторантите капацитет за големи събирания и тържества?
Всички ресторанти Capella Food to Share имат капацитет да приемат 30 + гости. В допълнение към отличните локации в градските молове, наличието на паркинг и огромни игрални зони в прилежащия детски център Capella Play, ресторантите са отличен избор за празнуване на вашия празник – имен или рожден ден, юбилей, семейно събиране.
Можете да разгледате нашите ала-карт менюта тук (линк към страницата МЕНЮ).

Организирате ли корпоративни мероприятия?
Ресторанти Capella Food to Share са изключително удобни и предпочитани и за корпоративни събирания и вечери, тъй като разполагат с голям капацитет, намират се на удобни локации в градските молове, с голям паркинг и лесен достъп. В допълнение, ресторантите предоставят на гостите си и безплатно ползване на прилежащия детски център Capella Play, така че ако сте решили да поканите колегите със семействата им – ние ще се погрижим за веселото изкарване и на децата.

Мога ли да поръчам кетъринг от ресторантите?
Можете да поръчате и вземете от място всичко от ала-карт менюто ни, както и от сезонните ни предложения по обекти. За големи празници като Великден, Гергьовден, Никулден и Коледа подготвяме и Празнично меню с традиционни рецепти, което също можете да поръчате предварително и вземете на място от ресторантите.

Доставяте ли храна?
Работим с платформите Takeaway и Glovo и през тях можете да поръчате храна за вкъщи или офиса.